Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Meld je nu aan voor een training over Crystal Reports, Financiële processen of Boyum

Graag inventariseren we de behoefte aan trainingen met betrekking tot jouw SAP-omgeving.

Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om specifiek voor jou en je collega's een training te organiseren. Toch merken we dat veel bedrijven de kosten hiervoor in de praktijk als een drempel ervaren. Door meerdere bedrijven te laten deelnemen streven we ernaar een kostenefficiënt alternatief te bieden.

Een beknopte omschrijving van de trainingen die we overwegen volgt hieronder. Je kan jezelf en collega's hiervoor vrijblijvend inschrijven. Afhankelijk van het aantal belangstellenden volgt een passend voorstel. Zowel qua kosten als inhoud.

1. Basis training financieel

Hierin komen de basis financiële processen in SAP Business One aan bod. Onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld worden zijn inrichten grootboek, payment wizzard, verwerken bankafschriften en kostprijsberekeningen.

2. Basis training Crystal Reports

Met deze training leert u zelfstandig rapporten en layouts creëren. Zaken die zie aan bod komen zijn het maken van selecties op basis van parameters, werken met formules etc.

3. Basis training applicatiebeheer

Bij deze training kan gedacht worden aan het aanmaken van nieuwe gebruikers en het toekennen van licenties en rechten aan gebruikers. Maar ook preventief onderhoud van een SQL server en het maken van backups passeren de revue.

4. Basis training Boyum

Werken met UDF's, validaties, alerts, verplichte velden, snelkoppelingen...alles wat het gebruiksgemak verhoogd of de kans op fouten verkleint komt in deze training aan bod.

5. Gebruikerstraining Elvy

Deze training organiseren we samen met Elvy. We delen tips & tricks die het gebruik van Elvy nog efficiënter maken. Denk bijvoorbeeld aan alle ins en outs rondom fiatteren en het verwerken van afgekeurde taken.

Interesse in een van bovenstaande trainingen?

Vul onderstaand formulier in met jouw voorkeur(en). Bij voldoende animo bekijken we de mogelijkheden voor het organiseren van een van de trainingen. Er wordt hierover t.z.t. contact met je over opgenomen.

Moment geduld...