Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

SAP

Business partner van Aiden. 's Werelds toonaangevende producent van software voor het managen van bedrijfsprocessen en ontwikkelt oplossingen die effectieve dataverwerking en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken.

Uniserver

Cloud distributeur met ruim 20 jaar expertise in IT van infrastructure-, workspace- en multicloud-diensten

Basware (middleware)

Koppeling met Basware voor inkooporders, orderresponse leveringen en facturen

Mendix
Mendix

Een platform dat ondersteunt in de volledige applicatie levenscyclus; van idee tot ontwikkeling, deployment en management. Dat is Mendix

Staples

Artikelen en prijzen binnenhalen, versturen van inkooporders, binnenhalen van leveringen en facturen

Mondeno

Inkooporders sturen, order response, leveringen en goederenontvangen

Elvy

Dé oplossing voor het efficiënt verwerken van jouw factuurstromen.

ImageCapture

ImageCapture voor SAP Business One is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van uw inkoopfacturen, pakbonnen, orderbevestigingen en projectdossiers in SAP Business One.

Connect Solutions

InvoiceConnector S/4HANA stroomlijnt de verwerking van facturen in SAP en minimaliseert risico’s. Het helpt de crediteurenadministratie om processen rondom aanleg, beheer, controles en routering van facturen binnen de organisatie beter te structureren.

Power BI

Data uit SAP Business One wordt gebundeld in logische kubussen waardoor deze inzichtelijk en eenvoudig te analyseren is in Power BI.

Salesforce

Uitgebreide integratie met o.a. klanten, artikelen, prijsafspraken, offertes, orders, leveringen

Coupa

Coupa is een cloud-based P2P systeem, waar leveranciers van onze klanten hun facturen en creditnota’s in kunnen dienen, en onze klanten de facturen goed kunnen keuren.

Workday

Dit betreft een financiele koppeling tussen SAP Business One en Workday. Financiële-, leveranciers- en werknemersdata wordt vanuit Workday automatisch geïmporteerd in SAP Business One en vanuit SAP Business One worden de journaalboekingen geëxporteerd t.b.v. de consolidatie van de verscheidene BV's.

Computec ProcessForce

ProcessForce is een oplossing die specifiek is bedoeld voor geavanceerde productie. Naadloos geïntegreerd in SAP Business One voegt het functies toe voor voorraadbeheer, productieprocesbeheer, kwaliteitscontrole en klachtenbeheer en verbetert het de bestaande functies van SAP Business One op het gebied van kostenadministratie, rapportage en workflowbeheer en meer.

Limis

Limis Planner is planningssoftware voor productiebedrijven. De software berekent en visualiseert de optimale productieplanning en biedt zo een oplossing voor de complexe planning in de metaal- en kunststofindustrie en overige discrete productie in het MKB en MKB+. Limis Planner is een Advanced Planning & Scheduling pakket (APS) en wordt doorgaans gekoppeld aan ERP.

scan4cloud (all4cloud)

Met de Scan4CLOUD-oplossing heeft u realtime overzicht van de activiteit in uw magazijnen. Taken worden automatisch verdeeld en toegewezen aan de betrokken medewerkers, wat een snelle afhandeling garandeert.

eam4cloud (all4cloud)

eam4cloud voor SAP Business ByDesign koppelt de klassieke functies van maintenance software aan die voor goederen- en warehouse management, zonder de gebruikersinterface te verlaten.

Copernica

Koppeling met emailmarketing software Copernica. Klantgegevens, inclusief contactpersonen & adressen, factuurgegevens, specifieke informatie zoals track & trace gegevens, betaalmogelijkheden en verzendwijzen.

Vervoerders

Transsmart (multicarrier), DHL, UPS, PostNL, Geodis en Dynalogic.

Apple

Zeer uitgebreide integratie met Apple GSX.

Tech Data

Vergaande Logistieke koppeling met Artikel, voorraad, inkoop, goederenontvangst en facturatie integratie met TechData

Also

Inkooporders sturen, order response, leveringen en goederenontvangen