Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

SAP Business ByDesign business outlook 2023 & beyond

2022 was een heel succesvol jaar voor SAP Business ByDesign. Wereldwijd is het aantal klanten welke met deze oplossing werken gegroeid naar meer dan 14.000 bedrijven in 161 landen. Daarnaast wordt er inmiddels gebruik gemaakt van 11.000 add-on oplossingen welke worden aangeboden door meer dan 250 partners wereldwijd.
 
SAP Business ByDesign bestaat op het moment van schrijven ruim 20 jaar en wordt als een native cloud oplossing geroemd om haar “best of suite” functionaliteit. Een oplossing welke dagelijks bewijst een solide basis te leveren voor gebruikers en tevens groei ondersteunt voor bedrijven die hier behoefte aan hebben. 
 
Al jaren bewijzen partners zoals Aiden dat deze oplossing zeer efficiënt en succesvol geïmplementeerd kan worden, waarbij altijd de basisregel wordt gehanteerd “keep the core clean”. Een basisregel welke ervoor zorgt dat het systeem altijd eenvoudig kan meebewegen op nieuwe technologieën en optimaal presteert. 
 
In 2022 heeft SAP een belangrijke strategische stap gezet om bovenstaande basisregel te waarborgen voor de komende jaren, namelijk door het introduceren van SAP BTP, het zogenaamde Business Technology Platform. Dit platform zorgt ervoor dat SAP partners en klanten innovatieve applicaties kunnen ontwikkelen welke naadloos integreren met de digital core van SAP, ongeacht of dit SAP Business One, SAP Business ByDesign, of SAP S/4HANA is. Dit is de “nieuwe” weg die SAP is ingeslagen voor het doorontwikkelen van de digital core SAP Business ByDesign. 
 
Ook voor 2023 heeft SAP een product roadmap voor SAP Business ByDesign welke publiekelijk beschikbaar is op de website van SAP. De belangrijkste topics blijven hierin stabiliteit, (legal) compliancy, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, waarbij ook de belangrijkste terugkoppelingen van klanten worden meegenomen. De grootste innovaties zullen in de toekomst via het BTP-platform en partners beschikbaar worden gemaakt. 
 
Aiden heeft als strategisch partner van SAP het gedachtegoed van het Business Technology Platform (BTP) volledig omarmd. Dat betekent dat wij in de toekomst solide en toekomstbestendige oplossingen aan al onze klanten kunnen bieden ongeacht welke SAP ERP-omgeving deze in huis heeft. 
 
Rainer Zinow (Head of SAP midmarket product management) heeft de strategie van SAP ten aanzien van SAP Business ByDesign zeer helder uitgelegd in deze video. Wij bevelen u van harte aan deze te bekijken.