Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden is meer dan een IT-bedrijf. We ontwikkelen IT-oplossingen. Maar wat we vooral willen, is bijdragen aan het geluk en succes van mensen. Het geluk en succes van onze klanten en hun afnemers. Maar ook dat van onze collega’s. Dit doen we door verbinding te maken, persoonlijk én menselijk. Zo zorgen we samen voor succes en tevreden medewerkers.

 

Wij zijn Aiden. Technology made human.

Voordelen
01. Werken aan uitdagende IT-projecten

We werken aan te gekke klussen voor toonaangevende spelers in de markt. Onze klanten kloppen aan bij ons met IT-vraagstukken. Je werkt samen met jouw team aan dé oplossing die een bedrijf verder kan helpen. Zo is iedere dag een uitdaging en help je klanten om succes te bereiken.

02. Ruimte voor jouw ontwikkeling

Er zijn voldoende mogelijkheden om (interne) opleidingen te volgen en door te groeien binnen onze organisatie. Zo krijg je alle ruimte om jouw specialisme te vinden of verder uit te bouwen.

03. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

We zorgen graag goed voor onze collega’s. Als je aan de slag gaat bij Aiden mag je een mooie set arbeidsvoorwaarden verwachten.

04. Werken bij Aiden is een feestje

We streven ernaar dat jij iedere dag met zin naar je werk gaat. Daarom doen we er alles aan om de werksfeer top te houden. We hebben aandacht voor elkaar, respecteren elkaar én we weten hoe je goede feestjes bouwt.

Aiden levert innovatieve IT-oplossingen aan Europese midmarket-bedrijven. Als grootste SAP- en Mendix-partner in de Benelux kunnen bedrijven bij ons terecht voor SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA en Mendix, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software.

Onze meer dan 300 SAP en Mendix professionals werken dagelijks aan ambitieuze en grensverleggende projecten. We werken met plezier, doen waar we passie voor hebben en vullen elkaar aan. Zo vormen we samen een écht team en maken we onze klanten, maar ook onszelf, iedere dag beter.

 

We hebben verschillende kantoren als thuisbasis voor onze teams, verspreid over Nederland. En we willen groeien. Daarom hebben we regelmatig junior-, medior- en seniorvacatures. Staat jouw ideale baan ertussen? Dan zien we jouw sollicitatie graag verschijnen.

Inline

Solliciteer je zelf bij ons?
Ontvang dan €2500*!

 

Wij investeren graag in jou als person en talent; maar dan willen we wel dat dit goed terecht komt. Daarom komen we direct bij jou uit in plaats van een recruiter. Om deze reden introduceren we de no-recruiter bonus! Als je zelf bij ons solliciteert, wordt aangenomen en je proeftijd doorkomt, krijg je een eenmalige tekenbonus van €2500,-. Mocht je dit bedrag willen schenken aan een goed doel, dan verdubbelen we het bedrag!

 

*De voorwaarden zijn dus simpel; je hebt zelf gesolliciteerd zonder tussenkomst of financieel belang van een recruiter of bureau en je bent succesvol door de proeftijd van één maand gekomen.

 

Bekijk de meest actuele vacatures binnen ons snel groeiende bedrijf hier. Wanneer zien we jouw sollicitatie verschijnen?

Klik hier om de vacature te bekijken arrow right image