Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

History

Aiden is de one-stop-shop voor al jouw IT-uitdagingen. We leveren innovatieve IT-oplossingen aan Europese midmarket-bedrijven. Net als die van jou. Daarvoor hebben we een uitgebreid portfolio aan SAP en Mendix-diensten en -oplossingen tot onze beschikking, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software.

 

   Mendix Siemens logo.png

 

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf zijn potentieel maximaal kan benutten. Dat doen we altijd samen met jou, persoonlijk én menselijk. Aiden staat voor je klaar, als IT-partner die met je meegroeit.

 

Aiden is meer dan een IT-bedrijf. Het gaat ons om succes en geluk van mensen. We willen ertoe doen en resultaat bereiken. We maken het eenvoudig en doen zaken anders.

Wij leiden en leveren innovatieve oplossingen. Werken snel, pragmatisch en doelgericht. Met als doel samen succesvol te zijn.

In het leven draait het om de mensen die je ontmoet. Wij streven naar verbinding met een open blik. Wij maken het persoonlijker en menselijker. Door er te zijn, te luisteren, te praten, ondersteunen en helpen. Als zakenpartners, als vrienden, als mensen.

 

Wij zijn Aiden. Technology made human.

feature01.svg
One-stop-shop

Je kunt bij ons terecht met al jouw IT-uitdagingen. Wij helpen je met een breed scala aan oplossingen en diensten, van consultancy en hosting tot analytics en managed services. Dus zeg het maar: wat wil jij aanpakken?

feature02.svg
Sterke SAP-kern

We kennen de krachtige en robuuste oplossingen van SAP tot in de puntjes. Daarom kunnen we jouw organisatie in iedere levensfase helpen, bijvoorbeeld met SAP Business One, SAP Business ByDesign of SAP S/4HANA.

feature03.svg
Slimme Aiden software

Iedere branche kent specifieke uitdagingen. Daarom vertalen we onze branchekennis in slimme zelfontwikkelde oplossingen. En als snelheid geboden is, wenden we ons tot low-code development.

feature04.svg
Samen naar succes

Het gaat ons om jouw succes. Ons middel daarvoor zijn onze IT-oplossingen. Maar de échte sleutel tot succes is dat we samen voor resultaat gaan. Dankzij meerdere locaties in Nederland zijn we altijd bij je in de buurt voor persoonlijk contact of gewoon een gezellig kopje koffie.

 • leader image
  Peter-Robin Mijderwijk
  Chief Executive Officer
  image
  Peter-Robin Mijderwijk
  Chief Executive Officer

  Biografie

  Met meer dan 30 jaar leiderschapservaring in de IT-sector – zowel bij multinationals als MKB organisaties –  is Peter-Robin een vertrouwd gezicht in de markt. In het verleden heeft hij diverse succesvolle (internationale) initiatieven geleid, waarin de combinatie van mens en technologie steeds centraal stond.

  Ook voor Aiden ziet Peter-Robin deze combinatie als dé sleutel om de organisatie verder te laten groeien. Samen met het team wil Peter-Robin Aiden ontwikkelen tot dé SAP en Mendix speler in de Europese midmarket. De focus ligt hierbij op het leveren van kwaliteit, op een persoonlijke manier.
   

 • leader image
  Theo van Zalen
  Managing Director Nederland
  image
  Theo van Zalen
  Managing Director Nederland

  Biografie

  Theo van Zalen is al zijn gehele carrière actief in de software-industrie en IT-Consultancy. Met ervaringen bij onder meer Ricoh, SAP en Dimensys kent hij de uitdagingen van het Nederlandse MKB als geen ander. Vanwege zijn jarenlange ervaring met het bouwen van langdurige klantrelaties en sterke teams richt hij zich bij Aiden op het versterken van de samenwerking met klanten en het faciliteren van een compleet portfolio aan diensten en producten voor de branches waarin Aiden actief is.